Sürücülere tatlı ikramı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yollar tatilcilerle dolup taşarken, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde trafik polisi ve jandarma ekipleri, sürücülere iftarlık ve bayramlık tatlı ikram etti.

banner279
21 Haziran 2017 Çarşamba 16:14
Sürücülere tatlı ikramı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yollar tatilcilerle dolup taşarken, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde trafik polisi ve jandarma ekipleri, sürücülere iftarlık ve bayramlık tatlı ikram etti.

Ayvalık’ta Polis ve Jandarma ekipleri Türkiye’de ilk kez sorumluluk alanlarının sınırında buluşarak; Trafikte farkındalık yaşatmak için sürücülere baklava paketleri dağıttılar. Aktif Sosyal Tüm Engelli Dostları (ASTED) Grubu’nun Görme Engelli Koordinatörü Namık Tuncel’in de destek verdiği ortak trafik denetiminde; ekipler sürücülerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, ‘Bu bayram kazalar olmasın. Canlar yanmasın’ diye uyarıda bulundu. Sürücülerden emniyet kemerini takmalarını, uykusuz ve yorgun araç kullanmamalarını isteyen ekipler, sabır ve hoşgörü tavsiye etti.

VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Polis ve jandarma trafik ekiplerinin bu uygulaması ilçeye bayram nedeniyle tatil amaçlı gelenlerle, Ayvalıklı sürücüler tarafından takdirle karşılandı. Alev Pektaş adlı bayan sürücü; ilk kez şahit olduğu polis, jandarma ve sürücülerin buluşturulduğu denetimden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu çalışmaların arttırılarak sürdürülmesini diledi.

Yaptıkları çalışma ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan ASTED’in Genel Koordinatörü Namık Tuncel, Ayvalık’ın ekmek ihtiyacını karşılayan bir firmanın sponsorluğunda; polis ve jandarmanın düzenledikleri anlamlı etkinliğe destek verdiklerini belirterek, “Ayvalık’ta özellikle yaz aylarında ve bayramlarda trafik kazalarında ciddi bir artış oluyor. Bizde bunun önüne geçebilmek için, vatandaşlar biraz daha dikkatli olmaları için jandarma ve polisin Türkiye’de ilk kez düzenledikleri bu etkinlikte baklava dağıtarak destek veriyoruz. Sürücülere; trafik kurallarına uymalarını, yola dinlenerek çıkmalarını öneriyoruz. Biz; sürücülerin trafik kazalarında öldükten sonra helva değil, bayramlarda ağızlarının tadı bozulmaması için baklava yemeleri gerektiğinin mesajını vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

(Suat Salgın /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287