Bilecik Belediyespor’a TB2L şansı doğdu

Yeşer Karabulut

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 18:30
Bilecik Belediyespor’a TB2L şansı doğdu
Bilecik’i Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil eden Bilecik Belediyespor’a Türkiye Basketbol 2. Lig’e (TB2L) yükselme şansı doğdu.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından TBL ve TB2L’den çekilen ve çekilecek olan takımların yerine kriterleri uyanların alınacağının duyurulmasının ardından Bilecik Belediyespor’a TB2L’ye yükselme şansı doğdu. Konu hakkında görüşlerini bildiren Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, TBL’de Melikşah Üniversitesi ve Gediz Üniversitesi’nin büyük olasılıkla lige girmeyeceklerini belirterek, “Pertevniyal takımı ise; destek bulabildiği taktirde katılacağını duyduk. TB2L’den ise Konya Selçuklu Belediye ve İstanbul DSİ katılmama kararı almış. Bu karalar sonrası TB2L’de bulunan bu iki takım yerine bizim de bulunduğumuz Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nden takım alacaklar. Bu takımların 29 Temmuz günü mesai bitimine kadar yazılı başvuru ve ekli evrakları TBF teslim etmesi gerekiyor. Bu konuyu başkanımız Selim Yağcı ile konuşarak bir karara bağlayacağız, başvuru sürecini” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287