Bodrum’da çıkan yangın söndürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil sitelerinin yakınında çıkan makilik yangını söndürüldü.

banner279
08 Temmuz 2017 Cumartesi 00:09

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil sitelerinin yakınında çıkan makilik yangını söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis Mahallesi Bağla mevkiinde makilik alan çıkan yangın evleri de tehdit etti. Yangının elektrik trafosunun patlaması yüzünden çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı öğrenildi. Otluk ve makilik alana da sıçrayan yangın nedeniyle Kargı ve Bankevler sitelerinin arasındaki yaklaşık 5 hektarlık alanın kül olduğu öğrenildi.

Muğla Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliğine bağlı çok sayıda itfaiye aracı ile Bodrum Orman İşletme Şefliğine bağlı arazöz ve yer ekiplerinin müdahale ettiği yangın sırasında sitelerdeki bazı evler boşaltıldı. Yangına müdahale etmeye çalışan site sakinlerinden 2 kişi dumandan etkilendi. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan yangın sırasında arazinin sarp ve rüzgar nedeniyle ekipler zor anlar yaşadı. Yazlıkçılar da bahçe hortumlarıyla evlerinin çevrelerini sulayarak kendilerini korumaya çalıştılar.

Yangın ile ilgili jandarma ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı.

(Eren Ayhan /İHA)

Son Güncelleme: 08.07.2017 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280