FETÖ’nün eğitim kurumları kapatıldı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik başlatılan operasyonlar devam ederken, Bolu Belediyesi ekipleri tarafından örgüte yakınlığıyla bilinen 2 okul ve 6 yurt mühür vurularak kapatıldı.Edinilen bilgiye...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 23:52
FETÖ’nün eğitim kurumları kapatıldı
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik başlatılan operasyonlar devam ederken, Bolu Belediyesi ekipleri tarafından örgüte yakınlığıyla bilinen 2 okul ve 6 yurt mühür vurularak kapatıldı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, D-100 karayolu Paşaköy Mahallesi’nde bulunan Fatih Koleji, Fatih İlkokulu ve 6 yurdu mühürleyerek kapattı. Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul ve yurt çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Operasyonların devam edeceği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287