Burkay’dan, istifa eden işadamları için açıklama

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yönetimden istifa eden arkadaşları için açıklamada bulundu.Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO), bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Kahraman, Emin Akça...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 01:39
Burkay’dan, istifa eden işadamları için açıklama
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yönetimden istifa eden arkadaşları için açıklamada bulundu.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO), bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Kahraman, Emin Akça ve Şakir Umutkan, gördükleri lüzum üzerine görevlerinden istifa etti.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferudun Kahraman, Emin Akça ve Şakir Umutkan’a BTSO çatısı altında bugüne kadar hayata geçirilen projelere ve tüm Türkiye’ye örnek olan çalışmalara sağlamış oldukları katkılardan ötürü teşekkür etti.
Görevlerinden ayrılan isimlere bundan sonra iş adamı kimliği ile kent ve ülke ekonomisine yönelik yapacakları çalışmalarda başarı dileyen Başkan Burkay, istifaların ardından boşalan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliklerine getirilecek isimleri en kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşacaklarını da bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287