Bursa Atatürk Stadyumu’nda yangın

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarını oynadığı ve yıkım işlemleri süren Atatürk Stadyumu’nda akşam saatlerinde yangın çıktı. Yıkım çalışmalarının devam ettiği Atatürk Stadyumu’nda çıkan yangın...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 22:02
Bursa Atatürk Stadyumu’nda yangın

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarını oynadığı ve yıkım işlemleri süren Atatürk Stadyumu’nda akşam saatlerinde yangın çıktı.
Yıkım çalışmalarının devam ettiği Atatürk Stadyumu’nda çıkan yangın kısa süreli panik yaşattı. Akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebeple çılan yangını gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yangının olduğu bölgeye şerit çekerek çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye görevlileri ise yangını söndürmek için müdahalede bulundu. Yaklaşık 45 dakika süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, çıkış sebebiyle ilgili araştırma sürüyor.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287