Sukaypark’ta dersler başladı

Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Yaz Dönemi Yüzme Kursları’nın su kayağı branşının ilk dönemi start aldı. Türkiye’nin en modern su kayağı tesisi olan Sukaypark’ta...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 15:09
Sukaypark’ta dersler başladı
Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların tatillerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Yaz Dönemi Yüzme Kursları’nın su kayağı branşının ilk dönemi start aldı. Türkiye’nin en modern su kayağı tesisi olan Sukaypark’ta başlatılan kursa, yaşları 8 ile 16 arasında değişen 20 öğrenci kayıt yaptırdı. Yaz döneminde gençlerin hareketli, aktif ve adrenalin dolu bir yaz geçirmelerine imkan sunan kablolu su kayağı kurslarına katılan gençlere, haftanın 3 günü 3’er saat uzman eğitmenler tarafından ders verilecek. Çocukların eğlenebildikleri ve de fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan bir spor dalı olan su kayağı kursları, Osmangazi Belediyesi tarafından 6 yıldır düzenlenirken, gençlerin ilgisi her yıl daha da artıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280