Uludağ’da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ’da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.Uludağ’ın zirvesinde kar yağışı dün akşamdan bu yana etkili oluyor. Yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı esnafın da yüzünü güldürdü....

banner279
29 Kasım 2016 Salı 12:39
Uludağ’da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ’da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Uludağ’ın zirvesinde kar yağışı dün akşamdan bu yana etkili oluyor. Yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı esnafın da yüzünü güldürdü. Zirvenin beyaza büründüğünü yakından görmek isteyen vatandaşlar, teleferik ile Uludağ’a akın etti. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, kar yağışının hafta sonuna kadar etkili olması ve kar kalınlığının 60 santimetreye ulaşması bekleniyor.
Ağaçların üzerinde biriken karlar eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Bu sene suni kar makinesi ise havanın eksi 3 dereceye düşmesiyle çalıştırılacak. Uludağ’ın zirvesine gelen vatandaşlar kar topu oynamayı da ihmal etmedi. Bol bol fotoğraf çekinen yabancı turistler, zirvenin keyfini çıkarttı.
Uludağ’da beklenen hava sıcaklığı ise şöyle:
Salı gündüz 1, gece eksi 2, Çarşamba gündüz eksi 5, gece eksi 7, Perşembe gündüz eksi 5 gece eksi 7, Cuma günü ise gündüz 0, gece eksi 2 derece.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287