Amerika Güvenli Değil Gitmeyin

ABD'in Virginia eyaletinde patlak veren olaylar sonrasında yetkililer gerginliğin artması ve çatışmaların başlamasının ardından Charlottesville kentinde olağanüstü durum ilan edildiğini duyurdu.Amerika birleşik Devletlerine Seyahat Etmeyin Güvenlik Sorunu Olabileceği yönünde Uzmanlar....

banner279
12 Ağustos 2017 Cumartesi 22:45
Amerika Güvenli Değil Gitmeyin

Amerikan İç Savaşı sırasında Konfederasyon Ordusunun komutanı olan General Robert E. Lee'nin Charlottesville'deki heykelinin kaldırılması planına öfkelenen göstericilerin, kentte geniş katılımlı bir gösteri düzenlemişlerdi. Bu arada karşıt gösteri düzenleyen bir grup ile milliyetçiler arasında arbede çıktığı ve iki gurup birbirine girerek olayların patlak verdiği açıklanmıştı.

Oysa Dünyanın Hangi Ülkesinde terör saldırısı ihtimali var günler,hatta haftalar öncesinden haber alıp Halkını uyarıyor.Türkiye'deki saldırı ihtimallerine karşı vatandaşlarını ''Türkiye'ye seyahat etmeyin''diye uyarmiştı.Abd'nin Dünya Çapındaki İstihbaratı Gayet Kuvvetli ama kendi ülkesinden pek haberi olmuyor.

Dikkatini ve silahını dünyadaki Müslüman Ülkelere çevirdiği için Kendi içindeki tehlikeyi göremiyor.Onun İçin Bizde Vatandaşlarımızı Uyarıyoruz,Amerika'ya Seyahat Etmeyin.Zira Gördüğünüz Gibi İç savaş Tehlikesi Var.

Son Güncelleme: 12.08.2017 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287