İsrail güçleri Filistinlilerin evlerini yıktı

İsrail işgal güçleri, Filistinli bir ailenin evini inşaat izni bulunmadığı gerekçesiyle yıktı.

banner279
09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:53
İsrail güçleri Filistinlilerin evlerini yıktı

İsrail işgal güçleri, Filistinli bir ailenin evini inşaat izni bulunmadığı gerekçesiyle yıktı.

İsrail işgal güçleri, Ramla şehrindeki Filistinli bir ailenin evini inşaat izni bulunmadığı gerekçesiyle yıktı. Ev, İsrail polisinin ve Özel Kuvvetler’in himayesinde yıkıldı. Şehirde yıkım tehdidi altında birçok ev bulunması nedeniyle, evin yıkılması Filistinlilerin endişeye ve öfkeye kapılmasına neden oldu. Filistinli Ali al-Qerm, ev sahibinin gerekli belgelere sahip olduğunu söyledi. Qerm, İsrail’in Ramle belediyesinin iddialarının doğru olmadığını ifade ederek, ailenin sadece evin bir bölümünü yenilediğini yeni bir inşaat yapmadıklarını belirtti.

Şehirde yaşayan Filistinliler, belediyeyi Filistinlileri tahliye edebilmek için inşaat izinlerinin verilmesini engellemekle suçluyor. Filistinliler, belediyenin İsrailli yerleşimcilere daha fazla yer açmak için bu politikayı uyguladıklarını iddia ediyor.

(Muhammed Rabah /İHA)

Son Güncelleme: 10.08.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280