Lufthansa’da grev devam ediyor

Geçtiğimiz hafta çarşamba gününden cumartesi gününü kadar greve giden Lufthansa pilotları, yarın ve çarşamba günü de greve gitme kararı aldı. Alman hava yolu şirketi Lufthansa ile Pilot Sendikası Cockpit arasında 2011 yılından bu yana...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 11:17
Lufthansa’da grev devam ediyor
Geçtiğimiz hafta çarşamba gününden cumartesi gününü kadar greve giden Lufthansa pilotları, yarın ve çarşamba günü de greve gitme kararı aldı.
Alman hava yolu şirketi Lufthansa ile Pilot Sendikası Cockpit arasında 2011 yılından bu yana süren görüşmelerde anlaşma sağlanamamış ve pilotlar 14 kez greve gitmişti. Lufthansa pilotları, bu hafta yeniden yarın ve çarşamba günü de greve gitme kararı aldı. Pazar günü yapılan görüşmelerden olumlu bir sonuç alınamaması nedeniyle yeniden greve gideceklerini açıklayan sendika, yarın kısa mesafeli uçuşlar ve çarşamba günü ise uzun mesafeli uçuşların yapılmayacağını duyurdu. Sendikanın talep ettiği şartların yerine getirmemekte direnen Lufthansa yolculara karşı Cockpit sendikasını sorumlu tutarken, sendika da Lufthansa’yı haklarını vermemekle suçluyor.
Grev yüzünden on binlerce yolcunun mağdur olacağı belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287