Musul'da intihar saldırıları

Musul'un terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan doğu yakasındaki iki intihar saldırısı sonucu 5 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.

banner279
11 Şubat 2017 Cumartesi 00:50
Musul'da intihar saldırıları

Irak'ta Musul'un terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan doğu yakasındaki bir lokanta ve güvenlik noktasına düzenlenen intihar saldırılarında 5 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı bildirildi.

Musul Ortak Operasyonlar Komutanlığında görevli Tümgeneral Ahmed el Cuburi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Musul'un kuzeydoğusundaki ez-Zuhur Mahallesi'ndeki bir lokantaya düzenlenen intihar saldırısı sonucu 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı." dedi.

Cuburi, bomba düzeneği taşıyan yelek giyen teröristlerin lokantanın en kalabalık olduğu vakti seçtiklerine dikkati çekti.

Nur Mahallesi'ndeki 35'inci Tugay'a bombalı araçla saldırı

Öte yandan kentin doğu yakasındaki Nur Mahallesi'nde yer alan 35'inci Tugay'a bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısında bir subayın öldüğü, 6'sı asker 15 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Orduda görevli Muhammed ed-Duleymi, yaptığı açıklamada, tugayı hedef alan saldırıda, bir subayın öldüğünü, aralarında 6 askerin de bulunduğu 15 kişinin yaralandığını ifade etti.

Duleymi, söz konusu saldırıda yaralanan bir askerin durumunun ağır olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287