Richard Gere'dan Trump'a sığınmacı eleştirisi

Ünlü aktör Richard Gere, "Trump'ın yaptığı en kötü şey, iki kelimeyi alıp birleştirmesi. Sığınmacı ve terörist. Onun için bu iki kelime aynı." dedi.

banner279
11 Şubat 2017 Cumartesi 00:48
Richard Gere'dan Trump'a sığınmacı eleştirisi

ABD'li ünlü sinema oyuncusu Richard Gere, ABD Başkanı Donald Trump'ın sığınmacı politikasını eleştirdi.

Gere, Almanya'da düzenlenen 67. Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) bu akşam gösterilecek olan ve kendisinin de rol aldığı "The Dinner" filminin tanıtım toplantısında, ABD'de nefrete dayalı çok sayıda suç işlendiğini belirtti.

Bu sayının Trump'ın seçim kampanyasıyla daha da arttığını ifade eden Gere, "Maalesef korkuyu körükleyen siyasi liderlerimiz var. Bu korku insanları korkunç şeyler yapmaya sevk ediyor." dedi.

İnsanlarla nasıl konuşulduğuna dikkat etmek gerektiğini ifade eden ünlü oyuncu, "Trump'ın yaptığı en kötü şey, iki kelimeyi alıp birleştirmesi. Sığınmacı ve terörist. Onun için bu iki kelime aynı." değerlendirmesinde bulundu.
"Söz konusu iki kelimenin bir araya getirilmesi en büyük suç"

ABD’deki insanların birçoğunun da artık bu şekilde düşündüğünü savunan Gere, "Geçmişte sığınmacı ilgilenilmesi gereken, yardım edilmesi istenen ve iltica hakkı verilmesi gereken biriydi. Şimdi sığınmacılardan korkuyoruz. Söz konusu iki kelimenin bir araya getirilmesi en büyük suç." ifadelerini kullandı.

Gere, insanların bu dünyada birlikte yaşadığını vurgulayarak, insanların kucaklaşması, birbiriyle geçinmesi ve birbirini sevmesi gerektiğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287