Binler Fatih Camii avlusunda iftar yaptı

On bir ayın sultanı Ramazan’ın dördüncü gününde Fatih Camii avlusunda binlerce vatandaş aynı sofrada iftarını birlikte yaptı.

banner279
30 Mayıs 2017 Salı 22:26
Binler Fatih Camii avlusunda iftar yaptı

On bir ayın sultanı Ramazan’ın dördüncü gününde Fatih Camii avlusunda binlerce vatandaş aynı sofrada iftarını birlikte yaptı.

Fatih Belediyesi Ramazan ayının dördüncü gününde Fatih Camii avlusunda binlerce kişiye iftar verdi. İftara Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk ve binlerce vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı akşam ezanın okunması ile birlikte oruçların açılmasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının ardından sahneden inen Başkan Demir ile vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Milyonlarca insana ev sahipliği yapmış caminin avlusundayız”

564 yıl önce İstanbul’un fethedildiğini vurgulayan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Burada yanımızda İstanbul’u fetih eden kumandan Fatih Sultan Mehmet Han’ın kabri bulunuyor. Fetih edilen yer şimdiki Fatih ilçesi ilk İstanbul dediğimiz yer. Bu manevi atmosferi şu an bulunduğumuz yerde yaşayabiliyoruz. Milyonlarca insana ev sahipliği yapmış caminin avlusundayız. Ben Fatih Camii’ne gittiğimde hep bunu düşünerek giderim” dedi.

HABER 24

Son Güncelleme: 30.05.2017 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287