Türkiye’nin Prizren Başkonsolosluğuna çirkin saldırı

Türkiye’nin Prizren Başkonsolosluğuna bu sabah molotoflu saldırı düzenlendi. Türkiye’nin Kosova’da tek Başkonsolosluk olarak Prizren’de hizmet veren Başkonsolosluk binası bu sabah kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 15:56
Türkiye’nin Prizren Başkonsolosluğuna çirkin saldırı

Türkiye’nin Prizren Başkonsolosluğuna bu sabah molotoflu saldırı düzenlendi.
Türkiye’nin Kosova’da tek Başkonsolosluk olarak Prizren’de hizmet veren Başkonsolosluk binası bu sabah kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi. Molotoflu saldırı esnasında konsolosluğun polisin nöbet noktasının hemen yanındaki alanda çıkan yangının söndürüldüğü açıklandı. Kosova Polisi olay yerine çıkarak geniş çapta inceleme başlattı.
Prizren’de bu sabah Türkiye’nin başkonsolosluk binasına düzenlenen molotoflu saldırının ardından savcılık tarafından yapılan açıklamada saldırının bu sabah saat 04.00 sıralarında meydana geldiği, saldırının ardından Kosova Polisi’ne bağlı olay yeri inceleme ekibinin çalışma başlattığını belirtti. Olay yerinde 1 taş ve içinde benzin ya da molotof karışımı olduğu şüphe edilen 2 şişe bulunduğunu kaydedilen açıklamada, Türkiye’nin Prizren Başkonsolosluğu’na yapılan saldırı ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını ve bu şüphelilerin evlerinde arama yapıldığını ancak aramalarda şüpheli bir duruma rastlanmadığını açıkladı.

Son Güncelleme: 28.11.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287