Şehit ateşi Samsun’u yaktı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın acı haberi memleketi Samsun’a ulaştı.

banner279
31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:19
Şehit ateşi Samsun’u yaktı

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın acı haberi memleketi Samsun’a ulaştı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın (26) acı haberi Samsun’da birlikte yaşadıkları anneannesinin evindeki annesi ve akrabalarına ulaştı. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Uzun Sokak’ta ikamet eden anneannesinin evini ziyaret eden Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, acı haberi anneannesi ve annesine vererek başsağlığı dileklerinde bulundu. Haberi duyan akrabalar gözyaşları içinde taziye evine koşarken, evin çevresine Türk bayrakları asıldı.

İki kardeş olan Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram’ın bekar olduğu, anne-babasının daha önce ayrıldığı, babası Hakan Bayram’ın Trabzon’un Of ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi.

Şehit Bayram’ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Büyük Cami’de kılınacak olan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verilecek.

Öte yandan bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmalarda Samsun’a son bir haftada 3 şehit ateşi düştü.

HABER24

Son Güncelleme: 31.05.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287