“Cumhurbaşkanımızın açıklamaları esnafı rahatlattı”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirası cinsinden anlaşma ve borçlanma yapılması yönündeki önerilerimizi olumlu karşılaması esnafımızı...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 11:39
“Cumhurbaşkanımızın açıklamaları esnafı rahatlattı”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirası cinsinden anlaşma ve borçlanma yapılması yönündeki önerilerimizi olumlu karşılaması esnafımızı ve bizi sevindirdi” dedi.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonominin düzelmesi için Türk lirası ile borçlanılması kararını takdirle karşıladıklarını belirterek, “Kısa bir süre önce söylediğimiz gibi piyasaları spekülatörler dalgalandırıyorlar. Ülkemizde daha geçen yılın bakliyat ürünleri bitmeden piyasada bakliyat yokmuş gibi fiyatların şişirilerek piyasalara sürülmesi ve algı operasyonu yapılması bunlardan sadece bir tanesidir. Yine buna paralel olarak halkımız alışveriş konusunda bilgilendirilmeli ve lüks ithal ürünlere fazla yüklenilmemesi ekonominin rahatlaması bakımından çok önemli” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287