İndirimli altın ve pırlantalara ilgi büyük

İstanbul’da 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Altın Çadır Günlerine vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Dört noktada eş zamanlı düzenlenen çadır günlerini 6 yılda yaklaşık 200 bin kişi ziyaret etti.Bir altın ve pırlanta firmasının İstanbul’da...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 15:19

İstanbul’da 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Altın Çadır Günlerine vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Dört noktada eş zamanlı düzenlenen çadır günlerini 6 yılda yaklaşık 200 bin kişi ziyaret etti.
Bir altın ve pırlanta firmasının İstanbul’da 7’ncisini düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri’ne vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. İstanbul Yenibosna, Bağdat caddesi, Pendik ve Konya Meram’da açılan çadırlarda, 89 liradan 150 bin liraya kadar olan binlerce altın, pırlanta ve gümüş yüzük, kolye, bilezik, broş ve setler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ziyaretçiler sadece kendileri için değil çocuklarına, akrabalarına ya da arkadaşlarına hem hediye olarak alıyor hem de düğünler için şimdiden hazırlık yapıyor.
4 Aralık Cumartesi günü sona erecek etkinlik, saat 08.30 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. ’Geleneksel Altın Çadır Günleri’nde 89 liradan başlayan fiyatlarla yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere on binlerce altın, pırlanta, gümüş ve çelik ürün alıcılarını bekliyor. Pırlanta kolye 399, tek taş yüzük 790 liraya satılıyor.
30 Kasım’da 6 yıldır etkinliğe katılan VIP müşterilere özel açılan çadır, bugünden itibaren 4 Aralık Cumartesi gününe kadar tüm vatandaşlara açık olacak.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287