Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

banner279
24 Temmuz 2017 Pazartesi 12:26

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

43 terörist etkisiz hale getirildi, 5 bin 44 kişi gözaltında

İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde son bir hafta içerisinde 26’si ölü, 14’ü teslim, 3’ü sağ olmak üzere toplam 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık, bin 98’i PKK/KCK, DEAŞ, FETÖ/PDY, sol terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda, 472’si siber suçlar, 3 bin 474’ü uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında olmak üzere toplam 5 bin 44 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

...

İstanbul’da rüşvet operasyonu: 60’ı polis 102 kişi gözaltında

İstanbul’da düzenlenen rüşvet operasyonunda 60’ı trafik polisi 102 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan polislerin, kamyon ve beton mikserlerinin tonaj aşımına rüşvet karşılığı izin verdiği iddia edildi.

...

Afganistan’da bombalı saldırı: 35 ölü

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ölenlerin sayısı 35’e yükseldi.

...

İki kişinin öldüğü patlama anı kamerada

Gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlama görüntülere böyle yansıdı.

...

Trafikte tehlikeli oyun

Eyüp’te, seyir halindeki otomobile tutunarak ilerleyen 2 gencin tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi. Araçta bulunan bir kadın ise tehlikeli yolculukta patenci gençler ile birlikte öz çekim yaptı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287