Erzurum izcileri demokrasi nöbetinde

Erzurum izcileri Yakutiye Kent meydanında devam eden demokrasi nöbetine katıldılar.Erzurum’da faaliyet gösteren Ejder, Nene Hatun, Sevgispor ve Gençlik Spor izcileri Yakutiye Kent Meydanında demokrasi nöbetine devam ettiler.Yaklaşık 150 izcinin...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 13:39
Erzurum izcileri demokrasi nöbetinde
Erzurum izcileri Yakutiye Kent meydanında devam eden demokrasi nöbetine katıldılar.
Erzurum’da faaliyet gösteren Ejder, Nene Hatun, Sevgispor ve Gençlik Spor izcileri Yakutiye Kent Meydanında demokrasi nöbetine devam ettiler.
Yaklaşık 150 izcinin katıldığı demokrasi nöbetinde çadır kuran izciler renkli görüntüler oluşturdu. Vatandaşlara bayrak dağıtan izciler çadırda vatandaşlar içinde ikramlarda bulundular.
Ejderspor Başkanı Özcan Işık, demokrasi nöbetlerine devam edeceklerini belirterek, “Gençlerimize milli duyguların aşılabilmesi noktasında bu faaliyetler çok önemli bir yer tutuyor” dedi.
İzcilerin demokrasi nöbetine Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Araştırmacı Yazar Zekiye Çomaklı, akademisyenler, kulüp başkanları, basın mensupları da destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287