Bağladıkları Suriyeli kadını gasp ettiler

Gaziantep’te kimliği belirlenemeyen kişiler, Suriyeli kadının el, ayak ve ağzını bağlayarak, para ve ziynet eşyalarını gasp etti.

banner279
25 Nisan 2017 Salı 12:34
Bağladıkları Suriyeli kadını gasp ettiler

Gaziantep’te kimliği belirlenemeyen kişiler, Suriyeli kadının el, ayak ve ağzını bağlayarak, para ve ziynet eşyalarını gasp etti.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi 48 Nolu sokakta terzilik yapan Suriyeli Sevsen Bırro’nun (30), evine pantolon yaptırmak isteyen ve kimliği belirlenemeyen bir kadın geldi. Ölçüleri alınan kadın, telefonu kocasında unuttuğunu söyleyerek, almak için dışarı çıktı. Kadınla birlikte dışarıda bulunan kimliği belirlenemeyen biri erkek, 2 kişi daha içeri girdi. Ellerinde bıçak ve sallama gibi kesici aletler bulunduğu ileri sürelen şahıslar, terzi Sevsen Bırro’nun el, ayak ve ağzını bağlayarak, yan odada bulunan 55 yaşındaki kadının annesi Sabiha Dışo’nun kapısını kilitledi. Evdeki 4 bin TL para, bilezik ve altın küpele gibi ziynet eşya ve cep telefonunu alan şahıslar, ortalıktan kayboldu. Şahısların evden ayrılması üzerine odada kilitli bulunan Sabiha Dışo, komşularından yardım istedi. Komşuların polisi araması üzerine olay ortaya çıktı. Eve gelen polis ekipleri, bağlı bulunan kadının ağız, el ve ayaklarını çözdü. Şüpheli şahısların da ilk belirlemelere göre Suriyeli olduğu ileri sürüldü.

Olayla ilgili inceleme yapan polis ekipleri, şahısların kimlik bilgilerini tespit için çalışma başlattı.

HABER 24

Son Güncelleme: 25.04.2017 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287