Bulduğu 16 bin TL’yi sahibine teslim etti

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu 16 bin TL parayı sahibine teslim etti.

banner279
25 Nisan 2017 Salı 16:36
Bulduğu 16 bin TL’yi sahibine teslim etti

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir kişi, yolda bulduğu 16 bin TL parayı sahibine teslim etti.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde kendisine ait minibüsüyle mahallelerde seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Bülent Yurtseven, isimli vatandaş bir bankanın önünde işlem yaparken yolda 16 bin TL para buldu. Para bulduğunu polise bildiren şahıs, polislerin de yardımıyla paranın gerçek sahibini tespit etti. Bülent Yurtseven, bulduğu 16 bin TL’yi paranın gerçek sahibi Mehmet Bozfırat’a teslim etti.

Geçimini seyyar satıcılık yaparak sağladığını ifade eden Bülent Yurtseven, paranın sahibini bulması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz günlerde bankadaki işlemimi gerçekleştirmek için bankaya gittim işlemlerinin sonunda bankadan çıktığımda bankanın önünde yerde bir miktar para buldum. Saydığımda paranın 16 bin lira olduğunu öğrendim. Hemen durumu polise bildirerek paranın bende olduğunu söyledim. Kısa bir zaman geçtikten sonra beni arayarak paranın sahibini bulduklarını söylediler. Emniyette giderek parayı asıl sahibine teslim ettim. Çok mutluyum çünkü para sahibi de, zaten işçiymiş. Para da kendisine ait değilmiş. O parayla işçilerin maaşları dağıtılacakmış" dedi

Kendisinin hurdacılık yaparak günde 20-30 TL kazancı olduğunu hatırlatan Bülent Yurtseven, tekrar para bulsa düşünmeden yine sahibine teslim edeceğini de sözlerine ekledi.

HABER 24

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287