HKÜ’de Tercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) de; 18 Temmuz-3 Ağustos arasında “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek, öğrencilere doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet veriyor.YGS ve LYS sona erdikten sonra öğrenciler, büyük bir heyecanla...

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 13:11
HKÜ’de Tercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) de; 18 Temmuz-3 Ağustos arasında “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek, öğrencilere doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet veriyor.
YGS ve LYS sona erdikten sonra öğrenciler, büyük bir heyecanla sınav sonuçlarını beklemeye ve hedefindeki mesleği seçebilmek için gün saymaya başladı. Öğrencilerin tercihleri için birçok kurum çeşitli destek sağlamaya hazırlanırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ise 18 Temmuz - 3 Ağustos arasında “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek, öğrencilere doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet veriyor.
Akademisyenler Destek Oluyor
18 Temmuz - 3 Ağustos arası yapılacak olan “HKÜ Tercih ve Tanıtım Günleri" HKÜ Kampüsü içinde, Eğitim Fakültesi binasında her bölümün akademisyen kadrosu tarafından, veli ve öğrencilere bölümler hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor. Aday öğrencilere ve velilere, HKÜ akademisyenleri tercih ve tanıtım günlerinin sonuna kadar üniversitenin sağladığı imkanlar, fakülteler, meslekler ve tercihler, akademik programlar, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurt içi ve yurt dışı olanakları, barınma imkanları hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Tercih ve tanıtım günlerinde, uzman tercih danışmanları ise doğru meslek seçimi, tercihler gibi konularda öğrencilere yardımcı oluyor.
Öte yandan HKÜ yetkilileri, öğrencilerin, iyi bir geleceğe ve hedefindeki mesleğe ulaşabilmesi için uzman tercih danışmanlarıyla görüşmeden, son kararlarını vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287