Gebze'de iş adamının şüpheli ölümü

Ölmezler otomotiv yönetim kurulu başkanı Osman Ölmez Gebze Mutlukent akarsu 16 bloktaki evinde ölü bulundu.

banner279
01 Şubat 2017 Çarşamba 14:09
Gebze'de iş adamının şüpheli ölümü

Gebze bulunan Mutlukent Akarsu 16 Blokta farkedilen ağır koku nedeniyle bina sakinleri polisi aradı.

Haber vermesi üzerine polis binaya gelerek Osman Ölmez’in kaldığı evin kapısını çilingir yardımıyla açtı daireye giren polisler Osman Ölmez'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemede Osman Ölmez’in kafasında darbe izine rastlandı. Savcının incelemesinin ardından Osman Ölmez'in cansız bedeni gebze asri mesarlığı morguna kaldırıldı, Polis Osman Ölmezin ölümü ile alakalı geniş çaplı soruşturma başlattı.

Osman Ölmez kimdir ?

01/09/1979 yılında Tokat’ta doğdu. İlkokulu Tokat'ta okudu.1991 yılında ailece Gebze’ye yerleşti. Gebze’de lastik kaplama üretimi ve lastik markalarının yetkili bayisi olarak ticaret hayatına başladı. Ölmezler Otomotiv Yönetim Kurulu başkanlığı, Gebze Tokatlılar Dernek Başkanlığı ve Gebze Tüm Karadeniz Sanayi ve İş Adamları (TÜKSİAD) derneği Yönetim komisyon Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 01.02.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287