AFAD Başkanvekili Bilden Hatay’da demokrasi nöbetine katıldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanvekili Mehmet Halis Bilden, Hatay’a gelerek demokrasi nöbetine katıldı.Sınır kamplarını gezmek ve bazı temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen AFAD Başkanvekili Mehmet Halis Bilden, Antakya...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 02:12
AFAD Başkanvekili Bilden Hatay’da demokrasi nöbetine katıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanvekili Mehmet Halis Bilden, Hatay’a gelerek demokrasi nöbetine katıldı.
Sınır kamplarını gezmek ve bazı temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen AFAD Başkanvekili Mehmet Halis Bilden, Antakya ilçesi DSİ Parkında düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı.
AFAD Hatay ekibi ile demokrasi nöbetine katılan Bilden, AFAD’ın 24 saat ayakta olduğunu söyledi.
Mesai arkadaşları ile Hatay’da meydanlarda olduğunun altını çizen AFAD Başkanvekili Bilden: “Bizde arkadaşlarımızla bu akşam Hatay meydanındayız. Antakya’daki coşkuya katıldık. Gerçekten de çok büyük bir coşku var. Müthiş bir sahiplenme var. Cuntacılara ve vatanın geleceğine göz dikmiş hainlere sadece Hatay’ın bu meydanından bu sesi duymak, bu ses onun hepsine yeter. Ve onların hepsini, onların heveslerini kursağında bırakacak şekilde müthiş bir ses ve birliktelik var. Ben bunu bu akşam AFAD’lı arkadaşlarımı ve ailelerini yalnız bırakmamak için geldim. 1 haftadır biz Ankara’daydık.Tabi oradaki başkanlıktaki işler de önemli. Hamd olsun bu noktaya geldi. Adana’ya geldik oradaki bazı noktaları gezdik. Bu gecede buradayız. Yarın inşallah bazı temaslarımız var. Sınırı kısmetse gezeceğiz. Kamplarımızı gezeceğiz. Ama önemli olan bu coşkuya eşlik etmek. Bu coşkuyu burada yaşamak. Gerçekten de Hatay’a baktığımızda önemli bir rol üstlendiğini görüyoruz. Hemde cumhuriyetten önceki kadim medeniyetlerde çok ciddi bir geçmişi olan bir kentimiz. Yine 15 Temmuz’da bu ülkeye, siyasete, devlete ayar çekmek isteyen vatan hainlerine bun meydan çok güzel bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın talimatları çerçevesinde bizde meydanlardayız. Meydanlarda olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.
Daha sonra AFAD Hatay Ekibi, AFAD Başkanvekili Bilden ile fotoğraf çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287