Ağrı’da 2 okul ve 3 dernek Kapatıldı

Darbe girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal’in (OHAL) ilk kanun hükmündeki kararnamesi, Resmi Gazete ’de yayınlanarak yürürlüğe girerken, Ağrı’da 2 özel okul ile 3 dernek kapatıldı.OHAL kapsamında alınan tedbirlere ilişkin...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 21:49
Ağrı’da 2 okul ve 3 dernek Kapatıldı
Darbe girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal’in (OHAL) ilk kanun hükmündeki kararnamesi, Resmi Gazete ’de yayınlanarak yürürlüğe girerken, Ağrı’da 2 özel okul ile 3 dernek kapatıldı.
OHAL kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmü’nde kararname ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen ülke genelinde çok sayıda kurum kapatıldı. Yapılan çalışmalarda Ağrı’da Özel Nizamiye İlkokul ve ortaokulu ile Ağrı Genç İş Adamları Derneği, Ağrı Sevda Derneği ve Patnos Eğitim Severler Derneği kapatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287