Aktaş, Cumhurbaşkanı için yazdığı türküyü seslendirdi

Muş’ta devam eden demokrasi nöbetinde sahne alan Fikret Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı bestesini seslendirerek destek verdi.Binlerce vatandaşın Muş’ta akın ettiği demokrasi nöbetinde sanatçılar da sahne aldı....

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 08:55
Aktaş, Cumhurbaşkanı için yazdığı türküyü seslendirdi
Muş’ta devam eden demokrasi nöbetinde sahne alan Fikret Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı bestesini seslendirerek destek verdi.
Binlerce vatandaşın Muş’ta akın ettiği demokrasi nöbetinde sanatçılar da sahne aldı. Belediye meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinde sahne alan Fikret Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı Kürtçe türküyü seslendirdi. Binlerce vatandaşın alkışladığı ve beğendiği türküde daha önce yapılan askeri darbelerde vatandaşların çektiği çile ve devlet büyüklerinin idamlarına yer verildi. Kürtçe türküsünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren Aktaş, sonuna kadar kendisi ile beraber olacaklarını vurguladı.
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya gelerek Fikret Aktaş’ı tebrik eden AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Yine Muş ovasından, Muş’tan bütün Türkiye’ye selam gönderiyoruz. Muş halkı başta bütün Türkiye’ye şunu dedi hiçbir zaman hiçbir güç milli iradenin üzerinde olamaz. Biz bunu asla ve asla kabul etmiyoruz, darbecilere hayır, darbeciler kahrolsun, darbecilere lanet olsun dediler. Halen buradalar. Gerekirse bir yılda burada dururlar yemeden, içmeden, uyumadan ve evet, Reisi Cumhurumuzun emri üzerine meydanlarda olacağız. Türkiye’nin geleceği için çocuklarımızın geleceği için yarınları için yaşasın demokrasi” dedi.
Fikret Aktaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı Kürtçe türküden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Feyat Asya da “Bugün de bizim mahalli sanatçılarımız dediğimiz dengbejlerimiz geçmişimizi, kültürümüzü ve bir noktada bizim tarihimiz olan dengbejlerimizin bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırasına kendisinin yazdığı Fikren ağabeyimizin meydanda bizim direnişçilere kendi bestesi türküsünü sundu.
Direniş meydanını adeta duygulandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımıza atfen yazmış olduğu şiiri bestelediği kılam dediğimiz türkünü seslendirdi” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanını çok sevdiğini ve yazdığı beste ile destek verdiğini kaydeden Fikret Aktaş ise “Ben Sayın Tayyip Erdoğan üzerine bu türküyü yazdım. Çok sevdiğim için 4-5 senedir ben bunu yapmışım. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğim için bu türküyü söyledim ve söylemeye de devam edeceğim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287