Alanya’da 7 okul mühürlendi

Antalya’nın Alanya ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları belirlenen 7 okul mühürlendi.Olağanüstü Hal Kapsamında (OHAL) alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmünde kararname çerçevesinde, Antalya ve Alanya...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:32
Alanya’da 7 okul mühürlendi
Antalya’nın Alanya ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları belirlenen 7 okul mühürlendi.
Olağanüstü Hal Kapsamında (OHAL) alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmünde kararname çerçevesinde, Antalya ve Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Alanya Vergi Dairesi’nden görevlilerle, ilçe genelindeki 7 özel okulda arama yapıldı.
Arama yapılan Özel Ufuk İlkokulu, Özel Ufuk Ortaokulu, Özel Ufuk Anadolu Lisesi, Özel Ufuk Fen Lisesi, Özel Ufuk Şerife Coşkun Anaokulu, Özel Hayat Ufuk İlkokulu ile Özel Ufuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’deki bazı evraklara el konuldu. Arama sonrasında Polis ve belediye yetkilileri tarafından okullar mühürlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280