Balıkesir Üniversitesi’nde 31 açığa alma, 143 istifa

Balıkesir Üniversitesi’nde (BAUN) 31 öğretim görevlisi daha açığa alınırken, 143 öğretim elemanı ise istifa ettirildi.Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile üniversitede görevden açığa almalar hakkında bilgi verdi. BAUN’den...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 20:08
Balıkesir Üniversitesi’nde 31 açığa alma, 143 istifa
Balıkesir Üniversitesi’nde (BAUN) 31 öğretim görevlisi daha açığa alınırken, 143 öğretim elemanı ise istifa ettirildi.
Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile üniversitede görevden açığa almalar hakkında bilgi verdi. BAUN’den yapılan açıklamada, "Anayasal düzene karşı faaliyetlerde bulunan FETÖ /PDY örgüt yapılanması iddiaları ile ilgili olarak Üniversitemizde 6’sı profesör, 15’i doçent, 10’u Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 31 öğretim üyesi hakkında soruşturma açılarak açığa alınmıştır. Bu kapsamda devletimizin ve üniversitemizin güvenliği için gerekli soruşturma ve açığa alma işlemleri ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Ayrıca üniversitemizde 143 öğretim elemanı yürüttükleri idari görevlerinden istifa ettirilmiştir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287