Bunu yapan insan olamaz

Muğla’da Dalaman Havalimanı’na terk edilmiş köpeğin, ön ayaklarında kırık kırık olduğu, , bir gözünün kör olduğu ve vücudunun birçok yerinden de av tüfeği saçması ile yaralandığı belirlendi. Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS)...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 09:02
Bunu yapan insan olamaz
Muğla’da Dalaman Havalimanı’na terk edilmiş köpeğin, ön ayaklarında kırık kırık olduğu, , bir gözünün kör olduğu ve vücudunun birçok yerinden de av tüfeği saçması ile yaralandığı belirlendi.
Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) ekipleri tarafından alınarak Gökova Hayvan Hastanesine götürülen köpeğin yapılan muayenesinde ve çekilen röntgeninde hayvanın av tüfeği saçması ile yaralandığı ayrıca, ön ayaklarının kırık olduğu ve bir gözünün kör olduğu tespit edildi.
Köpeğin kasıtlı olarak yaralandığını ifade eden HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen, “Birçok şeye hazırdık ama bu kadarını beklemiyorduk. Tıkandık, içimiz eridi. Ayakların ikisi kırıktı, vücudu saçma dolu, gözü de saçma saplandığı için kör olmuş. Veterinerimiz Göksel Bayramlı en az 2-3 aydır böyle olduğunu tahmin ediyor. Hemen ayağın birini ameliyat etti, ikincisini bandaja aldı. Bundan sonra iyi bir bakım gerekiyor, gelişmeleri hep beraber göreceğiz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287