Doğu anadolu'ya kar uyarısı.

Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi’ni kar yağışına karşı uyardı.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, yağışların kar,...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 15:55
Doğu anadolu'ya kar uyarısı.

Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi’ni kar yağışına karşı uyardı.


Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği, yağışların kar, yarın Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde görüleceği, Erzincan ve Erzurum’un güney, Ağrı’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı, yağışın bölgenin batı kesimlerinde cuma gece saatlerine, diğer kesimlerde cumartesi gece saatlerine kadar aralıklı olarak devam edeceği bildirilmiştir. Meydana gelebilecek ulaşımda aksamaların, buzlanma, don olayı, tipi, düşük görüş mesafesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287