DÜ’ye idari ve akademik personelinin girişi yasaklandı

Dicle Üniversitesi'ne İdari Ve Akademik Personelin Girişi Geçici Olarak Yasaklandı.

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 16:20
DÜ’ye idari ve akademik personelinin girişi yasaklandı
Darbe girişimi kapsamında gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç’ın yerine vekaleten atanan Prof. Dr. Gülfettin Çelik, üniversiteden resmi belgelerin kaybolmaması için akademik ve idari personelin girişlerini geçici olarak yasakladı.
Vekaleten rektörlük görevine atanan Çelik, üniversitenin resmi internet sitesinden yayımladığı duyuruyu bütün idari ve akademik personele duyurdu. Duyuruda, “23 Temmuz 2016 tarihinden itibaren başlamak sureti ile 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai saati başlangıcına kadar üniversitemiz akademik ve idari personelinin rektörlüğün izni olmaksızın idari ve akademik birimlere girişi yasaklanmıştır” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287