Hablemitoğlu suikastı zanlısı Nuri Gökhan Bozkır MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Necip Hablemitoğlu cinayetini işleyen Nuri Gökhan Bozkır ukrayna'dan MİT tarafindan yakalanarak,Turkiye'ye getirildi.

banner279
26 Ocak 2022 Çarşamba 22:23
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Nuri Gökhan Bozkır MİT operasyonuyla Türkiye’ye getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Bunu ilk defa bu programda açıklayacağım. Bilindiği gibi merhum Necip Hablemitoğlu, FETÖ’nüm devlet içeridindeki kadrolaşma çalışmalarını anlatan ‘Köstebek’ isimli kitabını yayınlayamadan 18 Aralık 2002’de öldürülmüştü.

MİT, uzunca bir süredir bu suikastın katil zanlılarından olan Nuri Gökhan Bozkır’ın izini sürüyordu.“Bu şahıs kırmızı bültenle aranıyordu. Kaçtığı yurt dışında 2015’ten itibaren FETÖ medya organlarına verdiği röportajlarında da ülkemiz aleyhine asılsız iddialarda bulunuyordu. İstihbaratımız bu kişinin Ukrayna’da saklandığını tespit etti.

Ve bu şahsın yakalanarak ülkemize getirilmesi, geçmişteki faili meçhul cinayetleri aydınlatma konusundaki kararlılığımızın da bir ispatıdır.

Devletimize ve milletimize ihanet eden şebekelerin oyunlarını her zaman bozduk, bozmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 27.01.2022 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287