Hedefler vuruldu: 4 terörist öldürüldü

TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nın 97. gününde, DEAŞ terör örgütüne ait 2 doçka silahlı yüklü araç ile 4 binanın imha edildiğini ve 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı’nın...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 10:01
TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nın 97. gününde, DEAŞ terör örgütüne ait 2 doçka silahlı yüklü araç ile 4 binanın imha edildiğini ve 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı’nın 97. gününde Haliliye, Ajami ve Şabviran meskûn mahallerinde kontrolün sağlandığını bildirdi. TSK’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, DEAŞ terör örgütüne ait 2 doçka silahlı yüklü araç ve 4 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi.

4 BİNA HAVA HAREKATIYLA İMHA EDİLDİ
Diğer yandan, Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklar tarafından yapılan hava harekâtı sonucunda, DEAŞ terör örgütü tarafından kullanılan 4 binanın imha edildiği kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287