İstanbul Valisi Şahin’den ’1 Mayıs’ mesajı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

banner279
30 Nisan 2017 Pazar 17:30
İstanbul Valisi Şahin’den ’1 Mayıs’ mesajı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kapsamında yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Şahin yayınladığı mesajda bütün işçilerin bayramını kutladı. Vali Şahin’in Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı şöyle:

“1 Mayıs; ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine, emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin dostluk, birlik ve beraberlik simgesi olarak kutladıkları yegane bayramdır.

Üretimin bel kemiği olan işçilerimizin haklarının gözetilip korunması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında gerek devletimiz, gerekse sivil toplum kuruluşlarımızca çok önemli çalışmalar yürütülmüş, yasal düzenlemeler yapılmıştır. Bu bağlamda gerçekleştirilen her türlü çalışma, hem ülke kalkınmamız, hem de çalışanlarımız için müreffeh geleceğe daha güvenle, inançla ve umutla yürümemize imkan sağlayacaktır. Bu düşüncelerle güçlü Türkiye’nin inşasında alın teri dökerek emek sarf eden tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; çalışma hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

HABER 24

Son Güncelleme: 30.04.2017 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287