Kafkas göçmeninden duygulandıran not

Tokat'ta Faturadan Para Almayan Esnafın Duygulandıran Notu

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 16:48
Kafkas göçmeninden duygulandıran not
Tokat’ta bir esnaf kayyum heyeti tarafından alınan malzemeden ücret almayarak faturaya yazdığı not görenleri duygulandırdı.
Tokat’ta 6 şirket bünyesindeki 13 okula kayyum heyeti atandı. Kayyum heyeti okulları devralırken bir elektrik elektronik şirketinden malzeme aldı. İş yeri sahibi ise 451 liralık faturadan yüzde 100 indirim yaparak ücret talep etmedi. Faturaya Naci Altın şu şekilde bir not düştü: “Biz 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içmek üzere meydanlara inmiştik. Tokat’ta sokaklar tank çıkmamıştı ve tankların üstüne çıkma fırsatımız olmamıştı. Ankara ve İstanbul’da şehadet şerbetini içen kardeşlerimizin ruhu şad olsun. Onların ödediği bedelleri yanında bizim kisi karınca misalidir. Bedeli ödenmiştir. Ben bir Kafkas göçmeniyim, vatan nedir bilirim. Söz konusu vatansa bu uğurda ölürüm. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah bu millete bir daha bugünleri yaşatmasın. Saygılarımla.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280