Kırşehir’de PDY eğitim kurumlarına operasyon

15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütü ile bağlantılı eğitim kurumlarına operasyon yapıldı.Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonlar sonrasında Özel Büyük Kılıçaslan Koleji, Ortaokulu, Özel Cacabey...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 16:41
Kırşehir’de PDY eğitim kurumlarına operasyon
15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrasında FETÖ terör örgütü ile bağlantılı eğitim kurumlarına operasyon yapıldı.
Alınan bilgiye göre, yapılan operasyonlar sonrasında Özel Büyük Kılıçaslan Koleji, Ortaokulu, Özel Cacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Kırşehir Final Okulları, Özel Kırşehir Çözüm Temel Lisesi kapatıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Özel Ati Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Tacettin Gümüş Yükseköğretim Erkek öğrenci Yurdu, Özel Remziye Baktıroğlu Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, Özel Hünkar Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Arife Erçetin Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu ile birlikte Kırşehir Çalışanlar Derneği, Kırşehir Ahi İş Adamları Derneği, Cacabey Eğitimciler Derneği, Ufuk Büro-Sen, Aktif Eğitim-Sen, Ufuk Sağlık-Sen de arama yapıldı, dernekler ve yurtlar mühürlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287