Komutan ‘Şehitler ölmez’ türküsünü söyledi halk dinledi

Giresun'un Doğankent İlçesinde Demokrasi Nöbeti Tutan Vatandaşlara Destek Olan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Tuncay Doğancı Söylediği Türkü İle Büyük Beğeni Topladı

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 05:28
Komutan ‘Şehitler ölmez’ türküsünü söyledi halk dinledi
Giresun’un Doğankent ilçesinde meydanları dolduran yüzlerce kişi Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto ederek bugün de ’Demokrasi Nöbetine’ devam etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ilk günden bu yana nöbet tutan vatandaşlara ilçe de görevli asker ve polislerde destek verdi.
Nöbet tutan vatandaşlara vatan ve millet için yazılan türkülerin dinletilirken Doğanken İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Tuncay Doğancı, eline aldığı mikrofonla Mustafa Yıldızdoğan’ın yazıp söylediği ‘şehitler ölmez’ türküsünü okudu. Komutan’ın türküyü söylediği sırada vatandaşlar duygu dolu anlar yaşandı. Türküyü okuduktan sonra oturduğu yere giden komutana vatandaşlar sevgi selinde bulunurken bir grup genç ise komutanı havaya atıp tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287