Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı gözaltında

Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, FETÖ ile ilişkili olanların belirlenmesi amacıyla il genelinde yürütülen...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 17:08
Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı gözaltında
Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, FETÖ ile ilişkili olanların belirlenmesi amacıyla il genelinde yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ ile ilişkili olduğu gerekçesiyle Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı’nın emniyet görevlilerince gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından Kaymakamlık binası ile Kaymakam Avcı’nın evinde arama yapıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287