OHAL bir kez daha uzatılacak

Bakanlar Kurulu toplantısının ardından soruları yanıtlayan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, OHAL’in bir defa daha uzatılacağını söyledi.

banner279
09 Ocak 2018 Salı 00:23
OHAL bir kez daha uzatılacak

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısına verilen arada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Olağanüstü hal bir defa daha uzatılacak.” ifadesini kullandı.

OHAL’in uzatılması ile ilgili Bozdağ, “Önümüzdeki MGK’nın gündeminde muhtemelen yer alacak ve arkasından toplanan Bakanlar Kurulu, OHAL’in uzatılmasına karar verecek. Bu da Parlamentoda görüşüldükten sonra yürürlüğe girecektir.” bilgisini verdi.

Bozdağ, “Hükümetimizin gündeminde ön lisans mezunları için kısa dönem askerlik çalışması yoktur.” dedi.

“Bahçeli’nin açıklamaları memnuniyet verici”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları ile ilgili olarak da Bozdağ,  “2019 adaylığında Sayın Cumhurbaşkanımızı destekleme konusundaki açıklaması bizim açımızdan memnuniyet vericidir.” şeklinde konuştu.

Bozdağ, “Yunanistan’dan 8 darbecinin ivedilikle iadesini beklediğimizi bir kez daha ifade etmek isteriz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287