Yüzlerce traktör demokrasi için tur attı

Kayseri Kocasinan Ziraat Odası, Kayseri Şeker Fabrikası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte yüzlerce traktör ve tarım aracı demokrasi için tur attı.15 Temmuz’daki FETÖ/PDY’nin darbe...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 21:39
Yüzlerce traktör demokrasi için tur attı
Kayseri Kocasinan Ziraat Odası, Kayseri Şeker Fabrikası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte yüzlerce traktör ve tarım aracı demokrasi için tur attı.
15 Temmuz’daki FETÖ/PDY’nin darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinde Kayseri Kocasinan Ziraat Odası, Kayseri Şeker Fabrikası ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen programda yüzlerce traktör ve tarım araçları tur attı. Dünya Ticaret Merkezi önünde başlayan konvoy, Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Burada Türk Bayrakları ile süslenen araçlar, vatandaşları selamladı. Konvoyda Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, araçların üzerinde halkı selamladı.
Öte yandan Eğitim-Bir-Sen üyeleri Kartal Şehitliği’nde toplanarak şehitler için Kur-an’ı Kerim okuyup dua etti. Daha sonra üyeler, ellerindeki Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek demokrasi nöbetine katıldı.
Demokrasi mitingine katılan vatandaşlar ise darbe girişiminde bulunan Fethullah Gülen’e öfke kustu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287