Günün gelişmeleri

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

banner279
14 Ağustos 2017 Pazartesi 12:00

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Türk restoranına saldırı: 17 ölü

Ouagadougou - Burkino Faso’da bir Türk restoranına düzenlenen silahlı saldırı sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

43 terörist etkisiz hale getirildi: 2 bin 991 gözaltı

Ankara - İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içerisinde 28’i ölü, 14’ü teslim, 1’i sağ olmak üzere toplam 43 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Ankara’da feci kaza: 4 ölü, 20 yaralı

Ankara - Başkent’te, Konya yolunda yolcu otobüsünün şarampole uçtuğu kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Kedi E-5’i birbirine kattı

İstanbul - E-5 karayolunda araç motorunda mahsur kalan kediyi kurtarmak için vatandaşlar, otoyolu trafiğe kapatarak seferber oldu. Araç motorundan çıkarak, metrobüs yoluna giren kedi, hızla gelen metrobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

El Clasico’da ilk raunt Real’in

Barcelona - İspanya Süper Kupa ilk maçında Real Madrid, deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen Barcelona’yı 3-1 mağlup ederek rövanş maçı için avantaj yakaladı.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287