Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

banner279
12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:09

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Gündeminde FETÖ’cülerin mahkeme şovları vardı

İstanbul - Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’yle mücadelede kararlılık mesajı vererek, "Bu hainler hak ettiği cezayı hukuk içerisinde alacaktır. Bunların masum rolü oynamasından hiç kimse etkilenmesin. Şehit yakınlarının ve gazilerimizin gönlü ferah olsun" dedi.

...

Konya’da DEAŞ operasyonu: 5 terörist öldürüldü

Konya - Konya’da DEAŞ terör örgütünün hücre evlerine yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 5 terörist öldürüldü. Çatışmada 4 polis de yaralandı.

...

Eski TRT çalışanlarına ’ByLock’ gözaltısı

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "ByLock" soruşturması kapsamında 34 eski TRT çalışanı için gözaltı kararı aldı.

...

Ticari taksi alt geçide uçtu: 3 yaralı

İstanbul - Üsküdar’da bir ticari taksi, demir bariyerleri yıkıp alt geçide uçtu. Kazada taksi sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Alt geçidin yol çalışması nedeniyle kapalı olması ağır bilançoyu önledi.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287