29.11.2016 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik."AB defterini henüz kapatmadık ama..."İstanbul - Türkiye’nin Avrupa Birliği defterini kapatmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önlerinde bir çok alternatif bulunduğunu da ekledi.…Futbol...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 17:46
29.11.2016 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"AB defterini henüz kapatmadık ama..."
İstanbul - Türkiye’nin Avrupa Birliği defterini kapatmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önlerinde bir çok alternatif bulunduğunu da ekledi.

Futbol dünyası şokta: Brezilya ekibinin uçağı düştü
Bogota - Brezilya’nın Chapecoense’nin futbol takımını taşıyan yolcu uçağı, Kolombiya’da düştü. İçinde mürettebatla birlikte 81 kişinin bulunduğu uçaktan sadece 5 kişi sağ olarak kurtulabildi.

Yeni anayasada sona doğru: İlk değerlendirme geldi
Ankara - AK Parti ve MHP arasındaki yeni anayasa çalışmaları sona erdi. AK Parti MHP’ye yanıtını iletti, şimdi söz liderlerde. Konuyla ilgili ilk değerlendirmeyse, MHP lideri Devlet Bahçeli’den geldi.

Kriz tellallarına çattı: Önlemleri anlattı
Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, kriz tellallarına yüklendi, milletin ekonomisine sahip çıktığını söyledi.

İstanbul’daki ölümlü kaza kamerada
İstanbul - Şişli’de sabah saatlerinde çalıştığı hastaneye yetişmeye çalışan temizlik görevlisi kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

“FETÖ’yü Tokatla” oyununa garip sansür
İstanbul - Yazılımla ilgilenen bir grup amatör genç “FETÖ’yü Tokatla” isimli bir oyun geliştirdi. Oyun 2 ay içinde 60 bin kullanıcı tarafından indirilirken, arama motorlarından oyun olarak yayınlanmasına izin çıkmadı.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287