Hatay'da İki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

banner279
25 Ağustos 2017 Cuma 23:17
Hatay'da İki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Edinilen bilgilere göre, Pirinçlik Mahallesi mevkiinde bulunan bir otelin önünden ana yola geri geri çıkan M. Fatih Özkar yönetimindeki 27 DN 507 plakalı otomobile, İskenderun’dan Arsuz istikametine hareket halindeki Ahmet Çam idaresindeki 31 KDM 59 plakalı otomobil çarptı. Sürüklenen araçlar park halindeki 31 NAM 47 ve 31 N 5270 plakalı araçlara çarparak durdu. İki araçta bulunan M. Fatih Özkar, Yıldız Özkar, A. Mert Özkar, Ahmet Çam, Emine Çam yaralanırken, yaralılar kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrası Arsuz-İskenderun karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Yol Arsuz ilçe trafik şubesi ekipleri tarafından tek şerit halinde kontrollü olarak verildi.

Olay yeri tanıkları kazaya oteldeki düğüne katılanların araçlarının yoğunluğundan meydana geldiği iddia ettiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Mustafa Mert /İHA)

Son Güncelleme: 25.08.2017 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287