Hatay'daki babaevine şehit ateşi düştü

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Gücüyetmez’in Hatay’daki babaevine ateş düştü.

banner279
11 Mayıs 2017 Perşembe 19:41
Hatay'daki babaevine  şehit ateşi düştü

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Gücüyetmez’in Hatay’daki babaevine ateş düştü.

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyon sırasında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen iki askerden 23 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Gücüyetmez’in memleketi Hatay’ın Kumlu ilçesi Akkerpiç köyündeki ailesine acı haber ulaştı. Şehadet haberi ailesine yetkililerce verilirken, acı haberin ardından şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

7 kardeşin en büyüğü olan 3 aylık evli şehit Gücüyetmez’in annesini ise 7 yıl önce kaybettiği öğrenildi. Şehidin cenazesinin Akkerpiç Köy Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

HABER 24

Son Güncelleme: 11.05.2017 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287