Suriyeliler dönüşe geçti

Kurban Bayramını ülkelerinde yakınları ile geçiren Suriyeliler, ziyaretlerini tamamlayarak Türkiye’ye dönmeye başladı.

banner279
05 Eylül 2017 Salı 13:52
Suriyeliler dönüşe geçti

31 Ağustos’ta kapatılan gümrük kapısında, yolcu ile araç giriş çıkışları bugün yeniden başlarken, bayram ziyaretini tamamlayanlar burada gümrük muhafaza ekiplerince kimlik kontrollerinin ardından Türkiye’ye giriş yapıyor.

Suriyeliler giriş işlemlerinin ardından servis otobüsleri ile yanlarında getirdikleri birkaç parça hediyelik eşyalar ile yaşadıkları şehirlere gidiyorlar.

Bayramı yakınları ile geçiren İbrahim Şiho, “İyi bir bayram oldu. Yakınlarımızı ziyaret ettik. Kapılarda geçişlerimiz kolay oldu sıkıntı çekmedik. Tekrar Türkiye’ye döndüm. Emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla 33 bin Suriyelinin geçiş yaptığı Cilvegözü Gümrük Kapısı’ndan dönüşler ise 31 Aralık Pazar gününe kadar yapılabilecek.

(Ecevit Cemiloğlu / İHA)

Son Güncelleme: 05.09.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287