Kepçe sünnet arabası oldu

Tokat’ın Niksar ilçesinde 5 yaşındaki Hasan Pelit’in sünnet arabası, bir iş makinesi oldu.

banner279
05 Eylül 2017 Salı 14:24

Tokat’ın Niksar ilçesinde 5 yaşındaki Hasan Pelit’in sünnet arabası, bir iş makinesi oldu.

Niksar’ın Kırkızlar Mahallesinde yaşayan Abdullah Pelit, sünnet ettirdiği oğlu Hasan’ı gezdirmek için Niksar Belediyesinin tahsis ettiği kepçeyi ’sünnet arabası’ olarak tercih etti. Erkekliğe ilk adımı atan 5 yaşındaki Hasan, süslenen kepçe ile ilçede gezdirildi. Kepçeden sünnet arabasının yer aldığı konvoy, görenlerin dikkatini çekti. Oğlunun kepçe, vinç türü iş makinelerini çok sevdiğini, evlerinde kepçe ve dozer oyuncaklarının bulunduğunu belirten baba Abdullah Pelit, oğlu Hasan’ın sünnet düğünü Niksar Belediyesinden kepçe talebinde bulunduğunu bu ilginç fikrin ardından kepçeyi süslediklerini dile getirdi.

Sünnet aracı olarak getirilen iş makinesinin koltuğuna oturan küçük Hasan ise çok mutlu olduğunu ve hayallerine kavuştuğunu söyledi.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287