Bütün meydanlardan Taksim’e, Taksim’den dünyaya mesaj yağıyor

Halkın demokrasi nöbeti için çıktığı meydanların nabzı Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’na kurduğu dev akıllı ekranda atıyor. #MeydanNobeti etiketiyle Türkiye’nin bütün meydanlarından gönderilen tweetler bir yandan dev ekranda...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 08:29
Bütün meydanlardan Taksim’e, Taksim’den dünyaya mesaj yağıyor
Halkın demokrasi nöbeti için çıktığı meydanların nabzı Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’na kurduğu dev akıllı ekranda atıyor. #MeydanNobeti etiketiyle Türkiye’nin bütün meydanlarından gönderilen tweetler bir yandan dev ekranda akarken bir yandan da sosyal medya hesapları üzerinden tüm dünyaya aktarılıyor.
#MeydanNobeti etiketiyle Türkiye’nin bütün meydanlarından gönderilen tweetler dev ekranda akıyor. Akıllı ekran, önünde toplanan vatandaşların Selfie’sini çekerek, hem meydanda hem de #MeydanNobeti etiketiyle internette yayınlıyor. Vatandaşlar, kendilerinin bulunduğu paylaşımları kendi hesaplarında yayınlayarak, meydan nöbeti hafızasını genişletiyorlar. Sosyal medya ile eş zamanlı çalışan akıllı ekranlara Twitter/MeydanNobeti , Facebook/MeydanNobeti, İnstegram/MeydanNobeti ve Youtube/MeydanNobeti adreslerinden ulaşılıyor.
Demokrasi şehitleri Taksim’de anılıyor
Beyoğlu Belediyesi, Taksim Meydanı’na 15 Temmuz Şehitleri için bir anma alanı oluşturdu. Alanı ziyaret eden vatandaşlar platforma karanfil bırakıyor, dualar okuyor, anma defterine mesajlarını yazıyor.
Anma platformu ve akıllı dev ekran her gün binlerce ziyaretçinin akın ettiği Taksim’de vatandaşların ilk uğrak yeri oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287