İstanbul’da kartpostallık görüntüler

İstanbul’u tamamen kaplayan beyaz örtü güzel görüntüler oluşturdu.

banner279
10 Ocak 2017 Salı 14:25
İstanbul’da kartpostallık görüntüler

İstanbul’u tamamen kaplayan beyaz örtü güzel görüntüler oluşturdu.

Cuma gününden beri İstanbul’da etkili olan kar yağışı, kenti tamamen beyaza bürüdü. Bu manzarayı fırsata çeviren vatandaşlar ise, yaşadıklarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi. Üsküdar sahilinde vatandaşların yaptığı kardan adam ile Kız Kulesi’ni bir arada görüntülemek isteyen vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşların daha önceden kaldırımda kardan yaptıkları Kız Kulesi’nin maketi ise benzerliği ile dikkat çekti.

KAR KEYFİNİ YAŞAMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ ÇAMLICA TEPESİ

Karın keyfini yaşamak isteyenlerin tercih ettiği yerlerden biri de Çamlıca tepesi oldu. Başta turistlerin ilgi odağı olan Çamlıca Tepesi’nden ortaya çıkan manzara ise görülmeye değerdi. Vatandaşlar, Çamlıca tepesinde fotoğraf çekilmeyi ihmal etmezken, küçükler de oyun oynayarak karın keyfini çıkardı.

Gün boyunca karın çilesini çekenlerin yanı sıra İstanbul’da karın keyfini çıkaranlar da oldu. Bazı vatandaşlar da hayvanlarıyla birlikte karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşların ise martılara yem attığı görüldü. Köpeği ile sokağa çıkan bir vatandaş, “Karın keyfini çıkarıyoruz. Köpeğin Zeytin gezmeyi seviyor” dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287